tisdag 28 februari 2012

Fina symönster från 50-60tal

En dag och några timmar kvar på mina auktioner med vackra symönster från 50-60tal. Riktigt vintage! Passa på och buda vettja =)

Kik in här!!

och hitta bland annat denna ;)



 

3 kommentarer:

  1. Oh så fina älskar gamla kläder/saker från den tiden.
    ska du sy en klänning? kan du inte visa det här i bloggen?
    Fick två klänningar av min farmor, den ena hade hon när min pappa började skolan han är född 52 så den är gammal och satt helt perfekt på mig.
    och den andra är från lite senare på 60 talet skitfina är de.
    man var så rädd om kläderna på den tiden.
    farmor har ju sparat allt så har t.o.m en gammal overall som min pappa hade som ted haft på sig i superskick kan lägga ut den bilden på blogge.

    svar: tack för dina fina kommentarer:) visst var den rätt häftig bilden när de dricker tillsammans älsklingar.

    hur går det med flytt o allt?

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag älskar också gamla saker och ting från den tiden, väldigt charmiga! Nä jag ska inte sy någon klänning, gjorde det förra våren. Men nu säljer jag bara iväg mönstren :) fast jag sparar några fina till mig själv så kanske syr när jag får tid och tillfälle!

      Vad roligt att hon sparat kläder! Det är mycket värt. Hur kul somhelst ju att Ted använder dem också! :) såg det på bloggen din. Dem såg ju jättefräscha ut! Tänka sig vilken bra kvalitée det var på kläderna på den tiden! Sen somsagt så var dem säkert lite mer rädd om kläderna också...

      Jo bilden var jättefin. Deras man ser så fluffig och mysig ut där =P

      Jo det går bra med flytt. Jag flyttade ner för ca 5v sen nu tror jag. Så bor här strax utanför Varberg nu. Har precis börjat min praktik också så det lunkar väl som på här :) Hoppas allt är bra med dig Anna!

      Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera